You are here: Home

Home

  Actua

  De Alezi-partners starten samen met Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel vanaf 2 mei met een gezamenlijk initiatief: de Zorgpoort. Met deze Zorgpoort willen de organisaties nog beter inspelen op de ondersteuningsvragen van personen met een beperking binnen de regio Leuven.

  Alezi lanceert het vrijwilligersproject Pamoja-Leuven. Dit project wil personen ondersteunen die door hun beperking moeilijk kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Voor meer info, ga naar www.pamoja-leuven.be of via pamojaleuven@alezi.org.

  Een samenwerkingsverband voor personen met een beperking in de regio Leuven

   

  Hejmen, Oostrem en Begeleid Wonen Leuven  werken op een aantal vlakken intenser samen. Op die manier willen zij synergie creëren naar hun cliënten en hun medewerkers. Zij bundelen in de regio Leuven hun krachten om in de toekomst op een aantal domeinen intensief samen te werken. Zij bouwen een functioneel samenwerkingsverband uit waarbij een autonome manier van werken gewaarborgd wordt. Ook extern zal deze samenwerking zichtbaar zijn. Daarom werd besloten om ook een naam voor dit samenwerkingsverband te kiezen, namelijk ALEZI. Deze naam verwijst naar Associatie LEuvense Zorgverlenende Initiatieven en heeft ook de betekenis van: ‘We gaan ervoor’.

  ALEZI - Oostremstraat 26 - 3020 Herent - Tel. (016)88 19 26. Contacteer ons