Pamoja

Vrijetijdsproject voor personen met een beperking

Vrijetijdsproject Pamoja

Het pamoja-vrijetijdsproject ondersteunt personen die niet kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten zoals ze dit graag willen. Vrijwilligers vormen de schakel om dit te realiseren. We zoeken vrijwilligers met dezelfde interesses. Zij begeleiden jou om samen met jou de hobby of activiteit naar keuze uit te oefenen. 

Een paar voorbeelden: Marie-José zoekt iemand die met haar een keer per maand op stap wil gaan. Dit kan om een uitstapje gaan vlakbij of een trip naar Nederland. Tom speelt heel graag piano maar omwille van zijn ziekte lukt het niet meer. Hij zoekt iemand om die samen met hem piano oefent.

Waarom?

Vaak wordt het leven beheerst door zorg als je moet leven met een beperking. Het is daarom niet evident om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten of iets doen wat je leuk vindt als je een beperking hebt. Het 'samen met iemand leuke dingen doen' verdwijnt dan op de achtergrond. 

Toch is dit essentieel om tot een kwaliteitsvolle invulling van het dagelijkse leven te komen. Samen gaan we op zoek naar interesses en mogelijkheden op het vlak van vrije tijd. Hierbij zoeken we dan een geschikte vrijwilliger voor de realisatie van deze activiteiten.

Ben jij de geschikte persoon?

We zijn op zoek naar volwassenen uit de regio Leuven die een activiteit of een hobby hebben maar voor wie dit niet evident is om ze uit te oefenen om wille van een beperking. Of ben je iemand die zich graag enthousiast wil inzetten als vrijwilliger? 


Contacteer ons

Hieronder kan je ons bereiken voor al je vragen

Adres

's-Hertogenlaan 62, 3000 Leuven

Telefoon

(0493) 51 93 88

Email

pamojaleuven@alezi.org

Stuur een bericht

Velden met * zijn verplicht