Zorgpoort

De Zorgpoort gaat met jou op zoek naar antwoorden en oplossingen voor de ondersteuning die je zoekt.

De Zorgpoort

Ben je op zoek naar begeleiding, dagbesteding of woonondersteuning? Heb je vragen rond Persoonsvolgende financiering (PVF), Basisondersteuningsbudget (BOB) of Rechtstreeks Toegankelijke hulpverlening (RTH)? Raak je niet wijs uit de procedures en formaliteiten voor het aanvragen van ondersteuning?

De Zorgpoort gaat met jou op zoek naar antwoorden en oplossingen voor de ondersteuning die je zoekt. We bieden een luisterend oor, informeren, zoeken naar een gepast anbod of verwijzen door. De Zorgpoort richt zich naar volwassenen met een beperking die ondersteuning wensen. Ook familie, andere personen uit het netwerk en betrokken diensten kunnen bij de Zorgpoort terecht. De deelnemende organisaties van het team zijn Hejmen en Oostrem.

De Zorgpoort is elke werkdag bereikbaar van 13u tot 16u. Je kan een van de medewerkers bereiken via (0492) 155 455, via zorgpoort@alezi.org of in de Andreas Vesaliusstraat 47 in 3000 Leuven. 

Open plaatsen

Voor meer informatie over deze open plaatsen kan je bij de Zorgpoort terecht. De Zorgpoort is dagelijks bereikbaar van 13u tot 16u, via zorgpoort@alezi.org en op het nummer (0492) 155 455.

Contacteer ons

Hieronder kan je ons bereiken voor al je vragen

Adres

Andreas Vesaliusstraat 47, 3000 Leuven

Telefoon

(0492) 155 455

Email

zorgpoort@alezi.org

Website

Stuur een bericht

Velden met * zijn verplicht